неділя, 28 серпня 2016 18:16

Причинами зупинок транспорту займеться прокуратура

Причинами зупинок транспорту займеться прокуратура

У конфлікт компанії "Харківобленерго" з комунальними підприємствами Харкова, наслідком якого стала неодноразова зупинка міського пасажирського транспорту, втрутиться прокуратура.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, відповідне доручення прокуророві області дав голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

"Я доручив прокурору області особисто розібратися в тому, що відбувається між КП "Міськелектротранс" та ВАТ "Харківобленерго", - поінформував губернатор, коментуючи факти відключення електротранспорту за борги комунальних підприємств перед енергетиками.

"Головне завдання, яке ми ставимо перед керівництвом обох підприємств та місцевою владою міста Харкова, – пасажири не повинні постраждати", - сказав Райнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За борги можуть зупинити міський транспорт

Він висловив переконання, що "уже в понеділок (29 серпня - Gazeta.ua) всі тролейбуси і трамваї в місті вийдуть на маршрути", і що "прокуратура дасть правову оцінку події".

Нагадаємо, у суботу, 27 серпня, у Харкові зупинилася частина міського пасажирського електротранспорту. Причиною зупинки стало відключення компанією "Харківобленерго" електропостачання через борги комунальних підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Причинами зупинок транспорту займеться прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути