субота, 23 липня 2016 13:50

Голову сільради оштрафували за прийом на роботу чоловіка

У Веселинівському районі на Миколаївщині голову сільради оштрафували. В січні цього року вона прийняла на роботу завідувачем сільським клубом свого чоловіка, повідомляє сайт "NovostiN".

"Чиновниця не повідомила про наявність конфлікту інтересів і не вжила заходів щодо його розв'язання. За даним фактом Веселинівським відділом Вознесенської місцевої прокуратури відносно сільського голови складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Звинувачують в корупції", - йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду протоколу прокуратури суд постановив голову сільради визнати винною і накласти штраф 1700 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала на хабарі завкафедрою одеського ВНЗ

Нагадаємо, 17 липня біля залізничного вокзалу Вінниці депутата Вінницької обласної ради від "Опозиційного блоку", начальника управління праці та сімейної політики департаменту соціальної політики Вінницької облдержадміністрації Юрія Юремчука оштрафували поліцейські. Чиновник припаркувався не за правилами.

Зараз ви читаєте новину «Голову сільради оштрафували за прийом на роботу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути