пʼятниця, 05 червня 2015 17:59

Після провалу під Мар'їнкою Захарченко "заспівав" про Мінські угоди

Автор: voicesevas.ru
 

Бойовики можуть зайняти Мар'їнка та Красногорівку протягом 24 годин, передає сайт сепаратистів "ДАН", говорить голава незаконної організації "ДНР" Олександр Захарченко

"Якщо б ми захотіли атакувати, повірте: місто Мар'їнка та Красногорівка, далі вихід на Карлівку і оточення угруповання в Авдіївці пройшло б протягом доби. Всі заяви Порошенка є брехнею", - прокоментував Захарченко заяви українського президента про атаку Мар'їнки.

Глава "ДНР" вважає, що Донецьк дотримується Мінських угод про припинення вогню і має намір робити це надалі.

Нагадаємо, у спробі штурмувати українські позиції поблизу Мар'їнки взяли участь близько 500 бойовиків, підсилених артилерією. Про це в ефірі Громадського повідомив Головний інспектор Головної інспекції Міноборони України Валентин Федічев.

"Зараз стали відомі перші цифри людей та бойової техніки, які були задіяні противником. Зранку була інформація 300, потім тисячу, зараз є уточнення – до 500. Це батальйонно-тактична група, підсилена артилерією, підсилена системами залпового вогню, підсилена танками. Не випадково що – неперевірена інформація ще, але зранку ми це будемо вже знати - серед втрат бойовиків називаються такі цифри: вбитими понад 50, знищена техніка – два танки, про артилерійські системи будемо знати пізніше", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Після провалу під Мар'їнкою Захарченко "заспівав" про Мінські угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути