неділя, 28 грудня 2014 14:44

Вночі на туристичних вулицях Львова відкрили виставку фотографій про Майдан
7

Фото: надане організаторами

В ніч на 28 грудня у Львові просто неба на розі найпопулярніших туристичних вулиць Вірменської та Краківської змонтували фотовиставку про події на Майдані.
Львів – це перше місто після Києва, де експонується виставка.

"Плануємо показати світлини і в інших містах України, зокрема Харкові, Одесі. Маємо також запрошення представити виставку в Польщі. Світлини з виставки можна придбати за 1 тис грн. Кошти будуть скеровані на допомогу учасникам АТО та їхнім сім'ям", - зазначають організатори.

Фотовиставка "Human Factor. Last Edition" або "Майдан. Людський Фактор" присвячена річниці початку революційних подій на Майдані Незалежності. Ця фотовиставка є продовженням серії виставок, присвячених людям, які вийшли протестувати проти системи взимку 2013-2014 року. Перші три хвилі виставки були експоновані під час революційних подій на Майдані. Місце проведення – барикади Майдану. Ця виставка є заключною і містить фотографії трагічних подій 18-22 січня 2014 року. У виставці взяло участь понад 40 українських фотографів, представлено більше півтори сотні робіт. Серед фоторобіт є також світлини львівського фотографа Віктора Гурняка, який загинув у зоні АТО.

Виставка "Human Factor. Last Edition" буде розміщена на вулицях Львова до 11 січня.

Зараз ви читаєте новину «Вночі на туристичних вулицях Львова відкрили виставку фотографій про Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути