субота, 19 квітня 2014 02:51

Миколаїв "забарикадувався" від російських провокаторів блокпостами

Миколаїв "забарикадувався" від російських провокаторів блокпостами
Фото: www.unian.net

На в'їздах у місто Миколаїв встановлено шість блокпостів, і вони продовжують зміцнюватися.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної ради з посиланням на вчорашню нараду Ради оборони Миколаївської області, пише "УНІАН".

Увагу керівників відомств, задіяних у забезпеченні життєдіяльності області, було звернуто на посилення заходів щодо недопущення порушень громадського порядку у святкові дні.

"У жодному разі не можна розслаблятися. Комусь свято, а комусь - привід для дестабілізації ситуації в області. Ми маємо справу із супротивником, який поставив силу вище закону, і громадськість повинна про це знати", - зазначив голова облради Тарас Кремінь.

Він закликав бізнесменів надавати допомогу в зміцненні блок-постів.

"Підприємці мають усвідомити, що допомога у зміцненні захисних механізмів міста, в якому вони живуть - це не примха часу. Якщо ворог прийде в Миколаїв, селища і міста області - у багатьох з них бізнесу не залишиться", - сказав депутат.

Особлива роль у зміцненні захисних механізмів міста та області в цілому сьогодні відведена створеному батальйону патрульно-постової служби особливого призначення, його ефективній взаємодії з керівництвом добровільних народних формувань.

Крім того, миколаївці розраховують на залучення військовослужбовців для посилення патрулювання вулиць і важливих стратегічних об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв "забарикадувався" від російських провокаторів блокпостами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути