четвер, 24 квітня 2014 12:13

Над Івано-Франківськом з'явилась Божа Матір
3

Фото: Надані очевидцями

На третій день Великодніх свят, по обіді, біля села Угорники, недалеко обласного центру Івано-Франківська, чотирьом місцевим підліткам об'явилась Божа Мати. Її силует над річкою діти сфотографували на мобільний телефон.

"Перед святами ми прибирали тут біля річки Бистриці. Завжди любимо сюди приходити кататися на роверах, відпочивати. Вчора також по уроках прийшли. То десь було вже біля шостої години вечора. Сиділи на березі, я фотографував на смартфон небо. І раптом побачив над річкою біля куща, силует. Схожий був на статую Божої Матері. Майже одразу, справа від нього в небі зібралися густі хмари, вдарив грім, а потім блиснуло і одразу сонце. Переважно перше блискає, а потім гримить. Тут було навпаки. Я сфотографував першим і у мене така фотографія вийшла. Павло фотографував після - у нього вже нічого не було на камері. Об'явлення було миттєве".- розказує 13-річний Богдан.

Дев'ятикласники Богдан, Павло, Степан та Святослав спочатку налякалися побаченого. Нікому про це не розказували. Призналися лише на другий день одноліткам у школі. Показували зображення. Діти одне через одного донесли інформацію про чудо до директора.

"Директор школи побачила зображення, і переслала по інтернету мені. Об'явлений силует нагадує той, що являвся дітям у Фатімі, тільки на ньому не чітко видно руки. Це не може бути фотошоп. Тому, що таке зображення дуже не типове. Його ніде більше не бачив в інтернеті. Річ у тім, що всі статуї, ікони з Богородицею — з відкритими руками. А тут все закрите, одяг Богородиці аж до ніг. Крім того зображення на телефоні надто мале, аби з нього можна було щось шопити. Крім того того дня, коли було чудо, по другу сторону річки, в каплиці, молилися місцеві жінки. Вони також чули грім і блискавку. У них почав падати дощ, а з того боку було сонце. Вчора на це місце пішли ще раз. Я зробив багато кольорових роздруків фотографій, з телефону хлопців. А потім прийшов додому. Перед вечором до мене зайшов ще один священик. Ми глянули на це зображення і побачили в силуеті Матері Божоої чітке зображення Ісуса Христа. Я ще сказав своєму другові: здається ми тільки що мали ще одне об' явлення, але вже Божого Сина", - говорить отець Юрій Трухан, настоятель храму в селі Угорники.

Отець переконаний об'явлення святих, свідчить про необхідність молитися.
"Зараз дуже важкі часи для нас всіх. От таким об'явленням Божі сили хочуть закликати людей до молитви. Те, що ми побачили Ісуса на зображенні Богородиці — свідчить про те, що дорога до Бога йде через Божу Матір, треба молитися про спасіння на вервиці. Думаю, якщо це знак з неба, він буде ще повторюватись", - додає отець Юрій.

Зараз ви читаєте новину «Над Івано-Франківськом з'явилась Божа Матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути