середа, 15 липня 2015 19:11

На Вінниччині затримано оператора, який знімав порно з неповнолітніми
3

Оперативники відділу УМВС у Вінницькій області затримали 60-річного Ігоря Шаманського з Немирова, який підозрюється у виготовленні відеоматеріалів порнографічного характеру, в тому числі, за участі неповнолітніх.

" Інформацію ми отримали  від 22-річної постраждалої. За її словами, знайомство з підозрюваним відбулося, коли їй було 17. Чоловік пообіцяв видати збірку її  віршів, так як сам був поетом. Після року знайомства він її згвалтував і записав це на відео. Потім шантажував. Дівчина погодилась на умови подальшої співпраці з гвалтівником, бо боялась розповісти про скоєне матері. Коли їй виповнилось 22 роки, підозрюваний запропонував їй викупити усі диски з її участю за 6 тис. гривень. Потерпіла розповіла все матері, а та, звернулась до відділення міліції. Затримання відбулось на центральній вулиці Немирова. У чоловіка вилучили 6 тисяч гривень та порно-диски, які він мав віддати дівчині в обмін на гроші", - розповідає заступник начальника обласної міліції Олександр Глянько.

Підозрюваний також мав сексуальні стосунки з неповнолітніми дітьми та знімав їх на відео. Зокрема, на одній із вилучених касет відзнята 13-річна дівчинка. Своїх жертв підшукував обманним шляхом в неблагополучних сім'ях, обіцяючи гарні фотосесії та винагороду. Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від п'яти до десяти років. На період розслідування він за рішенням апеляційного суду перебуватиме під домашнім арештом

" Ігор відома людина. Він відеооператор від Бога. Знімав у нас все. Родини, хрестини, випуски в садочках, школах, музичних школах, весілля і. Все місто сиділо в нього на відсотках, бо грошей в нього було завжди, хоч відбавляй. Все своє життя крутився в основному біля дітей. Ніхто не міг подумати, що така його любов не просто так. Люди розповідали, що бували такі випадки, що знімав хрестини і крупним планом "для себе" знімав момент годування дитини", - розповідає місцева жителька Ольга.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині затримано оператора, який знімав порно з неповнолітніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути