вівторок, 26 січня 2016 10:39

На території ЛНР помітили пересування важкої техніки бойовиків

На території ЛНР помітили пересування важкої техніки бойовиків
Фото: www.vedomosti.ru

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на тимчасово окупованій території Луганської області спостерігається передислокація важкої бронетехніки бойовиків. Про це повідомив для gazeta.ua лідер громадської ініціативи Дмитро Снєгирьов.

З району постійної дислокації (с.Степанiвка) у Перевальськ бойовиками здійснено передислокацію чотирьох СРЗВ "Град", двох важких вогнеметних систем залпового вогню "Буратіно", двох танків Т-64 та чотирьох тентованих автомобілів "Урал" з живою силою.
Техніка і жива сила бойовиків дислокуються практично у центрi мiста Перевальськ.

Увесь квартал у районі місця розташування техніки і живої сили бойовиків (вул. Косiнова, Дзержинського, Переїздна) посилено охороняеться. Бойовиками встановлено тимчасовий блокпост на в"їзді в с. Степанівка.

Також за словами Снєгирьова, в районі м. Алчевськ проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. За даними розвідки, з метою перевірки так званої "4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу" окупаційних військ в Алчевську перебуває командувач Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бойовики обстріляли українських військових під Пісками з танку.

Зараз ви читаєте новину «На території ЛНР помітили пересування важкої техніки бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути