пʼятниця, 24 липня 2015 22:23

На ринку "Урожай" у Вінниці згорів кіоск з шаурмою
7

Сьогодні близько 20 години вечора на ринку "Урожай" у Вінниці загорівся кіоск в якому торгували шаурмою. Більшість магазинів в цей час були закриті. Вогонь почався зверху будівлі. За кілька хвилин біля магазинчика зібралося кілька десятків людей.
"Хорошо горить, знімає на відео перехожий Сергій. - Це через спеку. Жара неймовірна, проводка плавиться, от і коротнуло"
Пожежні приїхали за кілька хвилин, але контейнер пластиковий, вигорів майже повністю. На інші магазини вогонь не перейшов.
"Це місце нещасливе. Тут нічого не приживається. На ньому вже було кілька різноманітних магазинів. Останній — канцтовари. Чув, що власника пограбували, тому він перепродав це місце. Колись ще раніше тут був кіоск з хот-догами, але також згорів"
За повідомленням обласної служби МНС зараз в області ще одна масштабна пожежа. Горить приміщення колишнього цукрового заводу в Турбові. Причини пожежі з'ясовують.
"Сталося загорання на території цукрового заводу. На виїзді працює 5 підрозділів МНС. Проблема ще й в тому, що на заводі є обладнання. Причини загоряння невідомі".

 

Зараз ви читаєте новину «На ринку "Урожай" у Вінниці згорів кіоск з шаурмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути