середа, 09 листопада 2016 13:43

На продажі заводу втратили 5 млн грн

На продажі заводу втратили 5 млн грн

У місті Жмеринка на Вінниччині завод вартістю 5,5 млн грн продали за 695 тис. Про це повідомили фіскальну службу арбітражний керуючий та один із кредиторів підприємства, яке проходить процедуру банкрутства та ліквідації.

"Грубі порушення закону розпочались ще під час суду, який у триденний термін прийняв рішення про банкрутство підприємства. Попередній арбітражний керуючий розпродав майно підприємства за копійки і до цього часу не поніс жодної відповідальності. 4-поверховий адміністративний корпус продали всього за 20 тис. грн, тоді як однокімнатна квартира коштувала 100 тисяч", - повідомляє відділ комунікації фіскальної служби на Вінниччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЖЕК викрав гарячої води на чверть мільйона гривень

Керівник головного управління ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський прийняв рішення по створенні робочої групи. Службовці мають розібратись у ситуації та дати правову оцінку.

Заставу в 500 тис. грн встановили для підозрюваного у незаконному розкраданні лісу на Вінниччині. Зараз він знаходиться під вартою. Чоловіка звинувачують у розкраданні та вирубці деревини на суму понад 680 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На продажі заводу втратили 5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути