пʼятниця, 26 грудня 2014 11:06

На передову із Рівненщини відправили військові криївки із новорічними ялинками
5

Фото: Надано: МОУ

Другу партію військових контейнерів, переобладнаних на модульні бункери для бійців на передовій лінії АТО, готують до відправки на Рівненщині - повідомляють у Міністерстві оборони України.

"Головним завданням командування є створення належних умов для виконання бойових завдань та відпочинку підлеглих у зоні АТО. Зараз вже завершено роботи з переобладнання другої партії "військових криївок". Їх – 8 штук. Справжнім сюрпризом для бійців стане ялинка, новорічні іграшки та продукти в кожній "криївці". Це – ініціатива місцевих активістів", – зазначив заступник командувача військ Оперативного командування "Північ" Анатолій Вербицький.

Переобладнав контейнери для бойових умов колектив будівельного управління №3 Рівненської філії Львівської залізниці. Перші три "криївки" вже прибули з Рівненщини в зону антитерористичної операції. Кожна з них перекрита кількома накатами деревини та накрита земляним валом, що має убезпечити її від ворожих куль і снарядів. Контейнери підключені до автономного джерела електроживлення.

Зараз ви читаєте новину «На передову із Рівненщини відправили військові криївки із новорічними ялинками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути