середа, 30 березня 2016 17:28

На Львівщині бізнесмени радили, як вижити в кризу
16

22-23 березня у готелі "Edem Resort & SPA" у селі Стрілки Перемишлянського району на Львівщині провідні бізнесмени обмінювалися досвідом, радили один одному, як правильно вести справи у часи фінансової кризи. На конференцію "Від Хорошого до Великого: час сміливих підприємців" запросила компанія "Ефективні системи".
"Коли проводимо тренінги, семінари, їдемо на певну територію, де глибоко пізнаємо місцевість. Це допомагає краще сприйняти та усвідомити сказане. Конференція "Від Хорошого до Великого" нагадує фреску Рафаеля "Афінська школа". Там зібрані розуми двох епох: Античності та Відродження. Ми на конференцію запросили діячів культури, науки, бізнесу. Тут концентрація розумів", - каже керівник "Ефективних систем" Тетяна Троян.

Серед спікерів конференції були Ілля Кенігштейн - засновник Creative Quarter, ресторатор, Марк Зархін - генеральний директор Kumpel Group, Тарас Кіцмей — власник Soft Serve, Володимир Поперешнюк — співвласник компанії "Нова пошта", Інна Катющенко — співвласниця видавництва Edipresse, Ігор Мазепа — власник Concorde Capital, Гліб Загорій — власник "Дарниці", Віталій Антонов – президент "Концерну Галнафтогаз" ( мережа АЗК "ОККО"), Євген Черняк, власник "Global Spirits". Також виступали Анна Безсонова - абсолютна чемпіонка світу з гімнастики, Сергій Бершов — альпініст, який тричі підкорив Еверест, Олексій Коган — джазмен, організатор AlfaJazzFest.
"Учасників запрошували різних - емоційних, провокативних, логічних. Хотіли, аби кожен з гостей знайшов когось для себе. Усі наші учасники - це практики. Вважаю, що навчити може лише той, що сам щось робить. Чому проводимо конференцію у Львові? Бо він до нас дуже дружелюбний. Як сказав Марк Зархін: "Креатив шукає, де йому зручно". Бізнес та гроші дуже придивляються до Львова", - зазначає Тетяна Троян.

Організатори кажуть, що довго вирішували, де саме провести конференцію. Готель ""Edem Resort & SPA" " привабив своєю вишуканістю та смаком. Розташований за 30 км від Львова на березі озера.
"У нашому готелі все продумано до найменших дрібниць. Хочемо, аби гості швидше забули рутину робочих буднів, дали волю своїм бажанням та відчуттям і відпочивали, навіть коли працюють", - кажуть працівники готелю.

На конференцію прибуло 320 гостей - людей, які бажали послухати спікерів, повчитися у них.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині бізнесмени радили, як вижити в кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути