четвер, 31 березня 2016 11:38

На Луганщині відкрили пункт пропуску "Золоте"

На Луганщині відкрили пункт пропуску "Золоте"
Фото: news.meta.ua

На Луганщині сьогодні, 31 березня, з метою стабілізації ситуації на Донбасі, пов'язаної з пропуском громадян в області, відкритий контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Золоте".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Контрольний пункт розташований на дорожньому коридорі "Стаханов – Золоте – Гірське – Лисичанськ" у напрямку Луганська, на відстані близько 2 км від лінії розмежування. Він є єдиним КПВВ в Луганській області, де лінію розмежування можна буде перетинати на автомобілях.

"Пункт контролю побудований за вдосконаленою технологією, що дозволить зменшити час очікування для осіб, які направляються в обидва напрямки. Організовані робочі місця інспекторів прикордонної служби на 3 в'їзних смугах руху і 3 виїзних, а також окремо визначена смуга для руху пішоходів. З метою своєчасного реагування на збільшення пасажиропотоку у пункті контролю є можливість для здійснення реверсного руху. До несення служби у цьому КПВВ будуть залучатися тільки ті прикордонники, які мають досвід роботи в пунктах пропуску та пройшли відповідну підготовку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на КПВВ облаштовано 4 укриття на випадок обстрілу. Пропускна здатність КПВВ "Золоте" складає близько 5 тисяч осіб, і 1500 транспортних засобів на добу.

Раніше повідомлялось, що пункт пропуску в Золотому планують відкрити до кінця тижня.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині відкрили пункт пропуску "Золоте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути