понеділок, 18 квітня 2016 09:32

На Луганщині бойовики поранили прикордонника

На Луганщині бойовики поранили прикордонника
Фото: ipress.ua

У ніч на 18 квітня бойовики так званої ЛНР обстріляли територію Станиці Луганській.

Про це у Facebook повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Вночі знову лунали постріли в Станиці Луганській. Пошкоджено вагончики прикордонників. Один прикордонник отримав поранення. Ось вам і відповідь на питання "коли відкриєте", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про поновлення роботи КПВВ в Станиці Луганській не може бути і мови - Тука

Однак життю пораненого прикордонника нічого не загрожує. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян в Facebook.

"Знову обстріл КПВВ ... З 152-мм САУ російсько-терористичні війська з 0:00 обстрілювали позиції прикордонників та військовослужбовців ЗС України в районі "Березового", що на напрямку КПВВ "Новотроїцьке", а з 22:00 до 1:00 і з 3:00 до 4:00 зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали КПВВ "Станиця Луганська". Внаслідок останнього обстрілу один з прикордонників отримав осколкові поранення. Військовослужбовця госпіталізовано, загрози його життю немає", - написав він.

Нагадаємо, що через безперервні обстріли з боку бойовиків з 8 квітня 2016-го контрольний пункт "Станично-Луганське" припинив свою роботу.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бойовики поранили прикордонника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути