понеділок, 24 листопада 2014 00:46

На Харківщині чоловік застрелив 2 знайомих і покінчив життя самогубством

У місті Дергачі Харківської області 43-річний підприємець з вогнепальної зброї скоїв смертельний постріл в голову своєму знайомому, іншого поранив, а потім покінчив життя самогубством, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

"19 листопада в чергову частину райвідділу зателефонував невідомий громадянин і розповів, що в одному з приміщень на Привокзальному ринку міста Дергачі знаходиться тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Працівники слідчо-оперативної групи виїхали на місце і почали оперативні заходи щодо встановлення всіх подробиць та обставин події", - розповів начальник Дергачівського РВ Костянтин Калашник

Як з'ясувалося в ході слідства, в той день двоє жителів міста Харкова приїхали в Дергачі, щоб зустрітися зі своїм знайомим підприємцем.

"Перебуваючи в приміщенні приватної фірми, 43-річний керівник зробив два постріли з обрізу, від чого 50-річний чоловік загинув, а 49-річний отримав легке поранення, але встиг вибігти на вулицю і врятуватися", - розповів Калашник.

Зловмисник, зрозумівши, що накоїв, подзвонив своєму співробітникові і повідомив про страшну подію, після чого покінчив життя самогубством пострілом в голову з власної рушниці.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині чоловік застрелив 2 знайомих і покінчив життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути