четвер, 09 червня 2016 18:59

Моргунов повчав будівельників як правильно ремонтувати школи

З початком канікул мер Вінниці Сергій Моргунов вирішив перевірити, як проводять капітальний ремонт навчальних закладів. Школу №16 утеплюють за гроші Міноборони США. Саме тут міський голова вказав будівельникам на недоліки і наказав переробити фасад.

Автор: Gazeta.ua
 

"Танцювали, танцювали і не вклонилися. Частково тут треба переробити, бо нікуди не годиться. Недоліки треба визнати і усунути. Якщо встигнете за літо утеплити школу, то першого вересня приїдемо і перевіримо" – пообіцяв Моргунов.

Представник підрядника зауважив, допустили помилки, коли виставляли риштування.

"Їх теж чітко маємо виставляти по нормах, але не врахували нахил школи. Інвестор приїздив і зауважень не побачив. Нашу роботу контролюють постійно" – пояснює бригадир Степан Бродзяк.

Автор: Gazeta.ua
 

У школі за американські гроші вже замінили усі вікна та двері. Взялися за ремонт та утеплення фасаду. Водночас ремонтують вбиральні. Планують встановити пандус до головного входу школи, перепланувати роздягальні та коридор, по-новому освітлити спортзал. На все витратять близько 15 мільйонів гривень.

Автор: Gazeta.ua
 

"Ми ж виділяємо з бюджету мільйон 300 тисяч гривень на утеплення басейну і цокольного поверху. Бо грантові гроші на це не передбачені. В наступному році питання по 16-й школі закриємо" – додав Моргунов.

Зазначимо, школа отримала гуманітарну допомогу від американців на півмільйона гривень. Привезли комп'ютерні столи, парти, столи та стільці, крісла, пральну машину, холодильник, спортінвентар.

Автор: Gazeta.ua
 

Також утеплюють школу №34, а в 35-й школі утеплять дах.

Нагадаємо, цьогоріч на капітальний ремонт шкіл мерія виділила 20 мільйонів гривень. За ці гроші замінюють вікна, утеплюють фасади, реконструюють і утеплюють дахи.

Читайте також: Кишкову паличку знайшли у водоймах під час перевірки пляжів

Зараз ви читаєте новину «Моргунов повчав будівельників як правильно ремонтувати школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути