вівторок, 17 листопада 2015 16:14

Мітингувальники під черкаською прокуратурою спорудили наметове містечко і вимагають відставки прокурора
3

Фото: Оксана ПРІТЧЕНКО

Сьогодні в Черкасах більше трьох десятків людей вимагали відставки головного прокурора області Сергія Овчаренка. Акція відбулася біля входу до прокуратури.

Люди викрикували: "Овчаренка геть!", із колонки лунали пісні, спорудили барикади з шин і намет з двп для тих, хто ночує біля прокуратури.

"Проводимо акцію, бо сьогодні в Овчаренка прийом. Минулого разу представник нашої організації зайшов до нього на прийом, але прокурор сказав, що судимих раніше людей не приймає", - говорить Михайло Усенков, мітингувальник.

"Тут сидять перевертні у прокурорських пагонах. Сина мого посадили, а справа досі не порушена. Зараз він в СІЗО міста Черкаси", - говорить Лариса Писаренко, одна з мітингуючих.

"Я потрапив у ДТП на скутері. Мене збив правоохоронець на машині, який порушив правила руху. Два роки я ходив в прокуратуру і мені давали лише відписки. Сам нічого не добився, а коли повісив табличку, що голодую, тоді здвинулося з місця", - говорить Анатолій Макаренко, мітингувальник.

Акція тривала близько двох годин. Нагадаємо, мітингувальники проводять акцію протесту з 21 жовтня. Спочатку влаштовували голодування, яке тиждень тому припинили.

Прокурор Сергій Овчаренко назвав наметовий табір незаконним, а палатку з двп - "хатинкою трьох поросят".

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники під черкаською прокуратурою спорудили наметове містечко і вимагають відставки прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути