вівторок, 25 листопада 2014 12:03

Міжнародні велогонки переїдуть з Донецька у Вінницю

Міжнародні велогонки переїдуть з Донецька у Вінницю

 З наступного року  щорічна міжнародна велогонка Гран-прі ISD тимчасово "переїде" з Донецька до Вінниці. Про це кореспонденту Gazeta.ua стало відомо з власних джерел.

"Сім років поспіль велогонка проходила у Донецьку, але військові дії на сході країни внесли деякі корективи. Щоб життю спортсменів та глядачів нічого не загрожувало, організатори заходу, звернулися з проханням, аби провести змагання міжнародного рівня у Вінниці", - розповів начальник управління сім'ї, молоді та спорту ОДА Сергій Ченявський.

Змагання триватимуть впродовж декількох днів, з 5 по 7 червня. Відповідну заявку вже надіслано до Міжнародної спілки велосипедистів (UCI). Наразі участь у заході підтвердили найрейтинговіші міжнародні команди з 10 країн світу. Попередньо планується, що до Вінниці прибудуть близько 200 професіоналів велосипедного спорту. Відомо, що у Донецьку дистанція гонки Гран-прі ISD становила 170 кілометрів приміських доріг, які включали у себе доволі складні ділянки бруківки на фініші. Традиційно програма змагань складалася з двох частин: кільцевої гонки з проміжними фінішами та класичної групової гонки категорії UCI 1.2.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародні велогонки переїдуть з Донецька у Вінницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути