четвер, 07 серпня 2014 15:09

Львів'янки передали російським жінкам сотні заборонених у Росії мереживних трусів
11

7 серпня, біля пам'ятника Данилу Галицькому у Львові активісти львівського Економічного бойкотного руху зібрали гуманітарну допомогу для російських жінок. Це мереживна білизна, яку закупили у місцевих секонд-хендах та "позичили" небайдужі львів'янки.

На початку липня у Росії набула чинності заборона на виробництво і продаж синтетичної спідньої білизни.

"Нам дуже шкода російських жіночок. Ми ж прекрасно знаємо, як важливо для жінки носити гарну, спокусливу білизну, а не бавовняні труси. Чи труси із начосом. Ми підтримуємо та висловлюємо свою солідарність із "русскіми красавіцами", які не мають чим спокушати своїх чоловіків. Через російський банк ми передамо усю зібрану білизну в Росію. Можливо, тому їхні чоловіки такі злі і йдуть від своїх жінок на війну. Окремий комплект ми передаємо і Аліні Кабаєвій для збудження Владіміра Владіміровича. Хай знають, що бандерівки такорж вміють співчувати", - каже одна із організаторок акції Галина Мороз.

Дівчата наклеїли білизну на клейку стрічку і розвісили на вітринах "Сбербанку Росії". Акція зібрала кілька десятків звичайних перехожих, які не розуміли. Чому білизну вішають на вікна банку. Місяць тому під цей банк принесли шини та овочі.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янки передали російським жінкам сотні заборонених у Росії мереживних трусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути