середа, 03 лютого 2016 11:44

Львів'янин півночі катав друзів на викраденому катафалку

Львів'янин півночі катав друзів на викраденому катафалку

Вночі працівники патрульної міліції Львова затримали п'ятьох п'яних чоловіків. Компанія бешкетувала в місті на викраденому катафалку, поки зрештою не розбила його.

"Повідомлення нам надійшло десь дальше за другу ночі. Патрульні помітили, як катафалк врізався у бордюр. Підійшли з'ясувати, в чому річ. З машини вийшов п'яний водій. Як виявилося, він працівник автосервісу. Ремонтував похоронну машину у себе. А потім, трохи перебравши з друзями, вирішив їм улаштувати мандрівку Львовом. Дорогою чоловіки зупинялися, запрошували перехожих проїхатися разом із ними. На вулиці Роксоляни, 43 водій не справився з керуванням і наїхав на бордюр та пошкодив автомобіль", - розповідає Катерина Рибій із патрульної поліції Львова.

Патрульні перевірили водія на вміст алкоголю. Алкотестер показав 1.89 проміле. Чоловік ледве стояв на ногах. У нього не було водійського посвідчення. Поруч сиділо ще двоє п'яних пасажирів.

"Смішна історія виникла, коли патрульні оформляли протокол. У цей момент із машини почувся якийсь дивний скрегіт. Відчинили двері, а там на місці, де зазвичай кладуть гроби, лежало ще двоє п'яних чоловіків. Вони також вирішили покататися разом із працівником автосервісу", - додає Рибій.

Скоріш за все, горе-водій не обійдеться лише штрафом. Власник катафалка вже написав на нього заяву в поліцію про викрадення автомобіля. Проти чоловіка порушать кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин півночі катав друзів на викраденому катафалку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути