субота, 22 лютого 2014 20:08

"Луганськ, вставай!" - під місцевою ОДА відбулися зіткнення

"Луганськ, вставай!" - під місцевою ОДА відбулися зіткнення

Біля Луганської облдержадміністрації зібралися більше ста людей. Вхід до будівлі охороняють десятки силовиків з щитами і в касках.

Люди скандують: "Слава Україні!", "Приєднуємося до повалення цієї влади! Президентству Януковича прийшов кінець! Луганськ, вставай!", передає 0642.ua.

Між протестувальниками та представниками "Луганської гвардії" відбулися зіткнення.

Люди з палицями, георгіївськими і жовто-синіми стрічками на одязі стоять на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Туди під'їхала машина швидкої допомоги, в яку повели чоловіка з забинтованою головою. Очевидці кажуть, що чоловіка поранили з травматичного пістолета.

Швидка допомога відвезла двох потерпілих: пораненого в голову чоловіка і молодої людини з георгіївською стрічкою на одязі, пораненого в ногу.

Протестувальники стоять на площі біля пам'ятника Тараса Шевченка. "Луганську гвардію" вони відтіснили в парк.

Один з протестувальників повідомив, що з травматичної зброї по людях стріляв співробітник міліції. Однак очевидець подій, викладач Луганського національного університету Володимир Семистяга, стверджує, що бачив, як з пістолета стріляв чоловік з "Луганської гвардії", але помилково потрапив до свого.

Зараз ви читаєте новину «"Луганськ, вставай!" - під місцевою ОДА відбулися зіткнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути