вівторок, 30 червня 2015 03:21

Лорткіпанідзе пообіцяв одеситам за 10 днів замінити весь керівний склад міліції

Лорткіпанідзе пообіцяв одеситам за 10 днів замінити весь керівний склад міліції
public.od.ua

Керівник Одеської міліції Георгі Лорткіпанідзе пообіцяв одеситам впродовж 10 днів замінити весь керівний склад правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

"Я вдячний міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову за те, що він дав мені можливість вибору кандидатів, не тільки заступників, але і начальників ключових підрозділів одеської міліції, дав можливість комплектувати керівний склад ГУМВС України в Одеській області з тих співробітників, яких я особисто представив йому", – заявив він.

При цьому Лорткіпанідзе зазначив, що призначення начальника Управління внутрішньої безпеки МВС України в Одеській області – це прерогатива Міністерства внутрішніх справ України, однак кандидата, який керуватиме цією службою, він обрав особисто і його схвалив міністр.

"Виходячи з цього, я покладаю на себе відповідальність за кожного співробітника, підібраного мною і призначеного за погодженням з Арсеном Борисовичем. У найближчі дні працівників, призначених на посади заступників начальника обласного главку, представлять особовому складу Одеської області, а протягом 10 днів будуть проведені кадрові призначення інших керівників підрозділів обласної міліції, про що громадськість буде поінформована", – резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Лорткіпанідзе пообіцяв одеситам за 10 днів замінити весь керівний склад міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути