вівторок, 24 листопада 2015 19:10

Крижопільський ринок відбили у тітушок

Крижопільський ринок відбили у тітушок

До свого робочого місця сьогодні повернувся директор Крижопільського кооперативного ринку, що на Вінниччині — Ганна Авєріна. Кореспонденту Gazeta.ua вона розповіла, що була відсутня через спробу керівництва районної та обласної споживчих спілок захопити ринок.

"У 2000 році ми виділились від споживспілки в окрему юридичну особу. В державі тоді проходила реорганізація і ми не були виключенням. Поки було що розпродувати, вони розпродували. Тепер дійшла черга і до нас. Починають доводити, що відділення було незаконне, я сама щось придумала собі і зробила. Насправді, хочуть захопити і продати. Наймають людей і підло в базарний день виганяють нас. Потім, в павільйоні ті молоді хлопці не соромились і ділилися по 800 гривень, які виділив Котюжанський — голова райспоживспілки. Вдячна поліції, яка того ж дня все припинила. Це все незаконно, тому сьогодні, з дозволу правоохоронних органів, я прийшла на роботу", - розповіла Авєріна.

Директор наголошує, що на ринку створено близько 100 робочих місць. У селищі знайти заробітки важко, тому закриття ринку погано відіб'ється на статках великої кількості людей.

Нагадаємо, 21 листопада 2015 о 9 годині у кабінеті директора ринку вирізали двері і захопили його. Ввечері восьмеро нападників затримала поліція.

"Бачив 30 спортивних хлопців — тітушки натуральні. З ними кілька наглядачів — інтелігентні з дипломатиками, з документами. Зайшли на територію ринку. Видно, що навчені, бо добре тримали стрій, не юрмилися. Продавці підняли галас. Із м'ясного павільйону, де кабінет директора, всіх повиганяли. Приїхала міліція і до вечора пробувала домовитись. Основна частина молодиків крутились біля ринку і магазину "Центральний". Ввечері викликали спецпідрозділ з автоматами і їх пов'язали", - розповів мешканець Крижополя.

Слідчим відділом Крижопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за фактом протиправного заволодіння майном місцевого ринку. Районним судом прийнято рішення про обрання покарання відносно даних осіб у вигляді адмінарешту строком до 5 діб.

Зараз ви читаєте новину «Крижопільський ринок відбили у тітушок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути