четвер, 11 лютого 2016 17:14

Кількість блокпостів на Донеччині не зменшиться - Аброськін

Кількість блокпостів на Донеччині не зменшиться - Аброськін
Фото: gazeta.ua

Поліція Донеччини фіксує зниження злочинності в регіоні, продовжуючи вживати всіх заходів безпеки на КПП і виявляти причетних до тероризму осіб.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на прес-конференції в Красноармійську, передає "Вчасно".

"За січень ми встановили причетність 31 людини до тероризму в області. Всі вони зараз притягуються до кримінальної відповідальності", - сказав Аброськін.

Незважаючи на те, що Донецький регіон є одним з найбільш складних, злочинність в ньому за останній час знизилася, і цього вдалося досягти завдяки роботі поліцейських на контрольно-пропускних пунктах, зазначив генерал.

Розуміючи, що багатьом людям доставляє масу незручностей перетин КПП, поліцейські проте не планують зменшувати кількість таких пунктів.

"КПП просто необхідні в Донбасі. Якщо ми не будемо виявляти зброю, яке намагаються провести через пункти пропуску і блокпости, то все воно потраплятиме в наші мирні міста і буде вибухати на вулицях. Завдяки КПП і блокпостах ми зараз повністю контролюємо ситуацію в регіоні", - додав головний поліцейський Донецької області.

Раніше повідомлялось, що на початку лютого штаб закрив контрольний пункт "Зайцеве".

Нагадаємо, Турчинов повідомив про можливе закриття КПП "Мар'їнка".

Зараз ви читаєте новину «Кількість блокпостів на Донеччині не зменшиться - Аброськін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути