середа, 30 березня 2016 12:47

Ходаковський обматюкав Захарченка та назвав його вівцею

Ходаковський обматюкав Захарченка та назвав його вівцею
Олександр Ходаковський. Фото: unn.com.ua

Командир сепаратистського батальйону "Восток" Олександр Ходаковскький нецензурно висловився в адресу лідера ДНР Олександра Захарченко та його оточення.

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на особистий блог Ходаковського

"Говорити про Захарченко та його персональне оточення справа нудна і безперспективна - горбатого, як кажуть ... З ними давно вже все зрозуміло: відняти, розділити, утримати. Вони не винні - така їхня природа. У них включилися програмні закони, як тільки в їх руки потрапила влада. Саме до цього вони й прагнули з найперших днів. Ми це знали від них же самих - тоді вони були чесні і не приховували своїх намірів. Це зараз вони лукавлять, граючи роль патріотів Донбасу. Коли Захар приїздив на передову і з панського плеча, хизуючись, пхав пацанам подачки, вони соромилися, але брали - як не взяти, з відомої вівці хоч вовни жмут, але в тисячі разів він їх більше обібрав. Він думав, він у мене гроші скрисів? Так я їх ніколи і не бачив! Він скрисів їх у тих, кому більше вірити нікому, і сподіватися нема на що. Що ж з тобою сталося, Саня? Так, нашим ти не був, але ж війна-то чогось таки вчить? Або ти і своїх пацанів використовував тільки, щоб до влади і бабла дістатися?", - пише Ходаковський.

Раніше повідомлялось, що влада в окупованому Донбасі повністю належить російським чиновникам.

Зараз ви читаєте новину «Ходаковський обматюкав Захарченка та назвав його вівцею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути