субота, 21 травня 2016 17:08

Фестиваль полуниці розпочався в Одесі
4

Фото: 7kanal

Протягом двох днів в одеському парку Перемоги буде проходити "Фестиваль полуниці", повідомляє "Ділова Одеса".

"Полуниця - це ж справжній символ Одеси. Буквально на кілька тижнів вона заповнює всі ринки міста. Об'єднує сім'ї навколо чанів з майбутнім варенням. Та й просто змушує перемикатися на смачне і корисне харчування. Полуниця гідна того, щоб в її честь влаштовувати свято і гуляти на ньому всією сім'єю", - впевнена співорганізатор фестивалю Віолета Велієва.

Всіх гостей свята пригощають полуничним тортом. Зробили його розміром 4 на 2,75 метри. Виріб занесений до Національного реєстру рекордів України. Має вагу більше 250 кілограм і займає площу понад 10 квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полуниця подешевшає через два тижні

Ласощами пригощає гостей фестивалю Королева Вікторія. Як відомо, саме таке ім'я носить найпопулярніший сорт червоних ягід.

На святі організували виставку сувенірних виробів, солодощів та концертну програму. Фестиваль завершиться завтра ввечері.

Нагадаємо, під час 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що пройде з 15 по 23 липня, на Потьомкінських сходах буде презентовано унікальну кінострічку "Шерлок Холмс" 1916 року. Показ відбудеться у супроводі симфонічного оркестру.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль полуниці розпочався в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути