четвер, 05 травня 2016 16:58

Далекобійник дивом врятувався з розтрощеної вантажівки
6

Фото: фото надане прес-службою Патрульної поліції Вінниці

В передмісті Вінниці водій вантажівки "Renault Magnum" заснув за кермом і перекинувся на узбіччі дороги, збивши бігборд. Аварія сталася пізно увечері на перехресті вулиць Київська та Зулінського. Водій рухався зі сторони селища Стрижавка до Вінниці, повідомляє патрульна поліція Вінниці.

"Коли сталася аварія, поряд проходив 21-річний хлопець. Він відразу підбіг до кабіни. Не розгубився, відкрив люк і через нього витягнув напівпритомного водія. Відразу викликав "швидку" допомогу і патруль" - розповідає Gazeta.ua прес-секретар Патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук.

Травмованого далекобійника відразу госпіталізували до вінницької лікарні швидкої допомоги. Вантажівку лише сьогодні зуміли підняти.

"Водій віз до Вінниці дерев'яні дошки з Рівненської області. При падінні вантажівки дошки висипались з кузова. Вже сьогодні машину перевернули десять рятувальників" - додає прес-секретар.

Читайте також: Школяр згорів в гостях у бабусі, коли вона ходила до церкви

Нагадаємо, у четвер, 28 квітня близько 17.20 у Вінниці легковик "Renault" протаранив пасажирську маршрутку "Богдан" 17-А. У ДТП ніхто не постраждав. За кермом легковика була жінка. За її словами, їхала в сторону центра міста, а з боку її авто притіснив білий мікроавтобус. Отямилася, коли вже в'їхала у "Богдан", який стояв на зупинці.

Зараз ви читаєте новину «Далекобійник дивом врятувався з розтрощеної вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути