четвер, 14 липня 2016 23:58

Посадовець Харківської міськради підозрюється у незаконному збагаченні
6

Прокуратура Харківської області розслідує обставини незаконного збагачення заступника директора одного з департаментів Харківської міськради.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua у прес-службі прокуратури Харківської області, предметом розслідування є обставини перепродажу 6 нежитлових приміщень комунальної власності в різних районах Харкова.

За попередніми даними, посадовець через посередника переоформляв приміщення на власну доньку та її знайомих. При цьому, згідно з декларацією доходів за 2015 р., заступник директора департаменту заробив 77,8 тис. грн.

У четвер, 14 липня, працівниками правоохоронних органів проведено обшуки за місцем мешкання фігуранта.

Водночас, Харківськийантикорупційний центр та місцева преса встановили ім'я посадовця, у якого проводився обшук, а також майно його доньки. "Ним виявився Володимир Солошкін" - заступник директора Департаменту економіки та комунального майна, начальник управління комунального майна та приватизації Харківської міськради, йдеться у публікаціях.

Згідно з наведеною декларацією, Солошкін має у власності квартиру в селищі Партеніт, що в Криму, площею 50,1 кв. м. Також, за інформацією ХАКЦ, йому належить 4-кімнатна квартира на Московському проспекті у Харкові. Крім того, посадовець задекларував три автомобілі: "ГАЗ-24", "ВАЗ-21063" та "Toyota Aventis" (право користування).

Донька чиновника, яка також фігурує у розслідуванні, повідомляє антикорупційний центр, має у власності багато приміщень у Харкові загальною площею біля 3 тис. кв. м.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно заступника директора департаменту здійснює місцева прокуратура №5. За інформацією прес-служби прокуратури, досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 368-2 КК України – незаконне збагачення. Розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «Посадовець Харківської міськради підозрюється у незаконному збагаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути