Ексклюзиви
середа, 28 січня 2015 12:30

Черкасець Олександр Шевцов загинув, коли стримував прорив російських танків

Черкасець Олександр Шевцов загинув, коли стримував прорив російських танків

Сумна новина прийшла із Донбасу. 24 січня під час російської танкової атаки на місто Дебальцеве загинув український боєць Олександр Шевцов із Тального Черкаської області. Загиблий служив у 128 гірськострілецькій бригаді.

"Комбат частини розповів мені, що троє хлопці, серед яких був Саша, стримували прорив колони російських танків. Усі троє загинули, але танки не пройшли. Зараз намагаюся встановити місце знаходження тіла полеглого героя. Він або в Харкові, або в Дніпропетровську. Тоді будемо готуватися до похорону", – каже воєнком Валерій Кудла.

Олександр Шевцов пішов на фронт 10 квітня. Воював на Луганщині, захищав луганський аеропорт. Був поранений, лікувався.

"Я знову поїду на Донбас, бо сумую за хлопцями, – розповідав Сашко кореспонденту Gazeta.ua. – Бою і стрілянини спочатку всі дуже бояться. Дуже. Але коли починаєш стріляти виділяється такий адреналін, що страх минає. Закінчиться бій, повертається ще більший страх. Думаєш, як я це все робив і не боявся? В тилу дратують феєрверки. Не можу уявити, як хтось святкує і веселиться, коли на фронті гинуть хлопці. Ми тепер змінилися. Раніше українцям тикали в обличчя кличкою "бандерівець". Тепер я горджуся нею. Так, я бандерівець і захисник своєї землі".

Зараз ви читаєте новину «Черкасець Олександр Шевцов загинув, коли стримував прорив російських танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути