пʼятниця, 12 вересня 2014 20:41

"Через вірш "Никогда мы не будем братьями" канал "Россия 24" зняв про мене гнівну програму", – поетеса Анастасія Дмитрук
5

Фото: Ольга Швед

12 вересня у Копальні Кави на львівській Площі Ринок київська поетеса 23-річна Анастасія Дмитрук виступила на творчому вечорі. На зустріч прийшли також чоловіки-військові, які повернулися з АТО.

Анастасія написала вірш "Никогда мы не будем братьями" щойно росіяни почали експансію Криму. Відео розмістила у мережі YouTube у березня. На її сторінці одразу зявилися гнівні коментарі від росіян та схвальні від українців.

"Були погрози, а були й намагання переконати мене, що я не права. Як це, ми не брати? Через цю всю ситуацію я посварилася із родичами, втратила друзів. Але знайшла нових. Їжджу часто на зустріч із нашими хлопцями, які лікуються у госпіталях, читаю їм вірші", - розповідає Анастасія.

На Форумі видавців презентували першу збірку поезії Анастасії Дмитрук "Верните нам наше небо" накладом 10 000 екземплярів. У збірці – громадянська та інтимна лірика, перші проби поетеси.

"Після коментарів у соцмеражех і відповідей – віршів, пісень на мою творчість, ще й по 24 російському каналу 20 хвилин говорили про мій вірш і читали найвлучніші, найгидкіші коментарі до нього. Але мені це лише полестило", - каже. 

Зараз ви читаєте новину «"Через вірш "Никогда мы не будем братьями" канал "Россия 24" зняв про мене гнівну програму", – поетеса Анастасія Дмитрук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути