пʼятниця, 19 липня 2019 17:51

"Було кувиркання на траві" - полтавець звинувачує кандидата в нардепи у побитті

"Було кувиркання на траві" - полтавець звинувачує кандидата в нардепи у побитті
Миргородця Сергія Бакала побили троє чоловіків. Фото: Микола Марченко

У місті Миргород на Полтавщині побили місцевого Сергія Бакала. Потерпілий стверджує, що це зробив кандидат у нардепи по 147 виборчому кругу Віктор Костенко.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Сергій Бакало.

"Це було у 19.20 поряд із приміщенням райадміністрації. Я сидів із братом на лавочці біля пам'ятника Гоголю. Якраз на площі був концерт. Піднімаю голову - стоять Віктор Костенко, поряд Ярослав Плакса, а третього я не знаю. Я хотів вставати, Плакса ногою вдарив мене в обличчя. А далі було кувиркання по траві чотирьох дорослих мужиків. Дітки катаються на велосипедах, а мене б'ють утрьох. Я увесь в крові, заламали, почали душити. Я втратив свідомість", – розповів Бакало.

Перехожі підняли крик. Нападники залишили потерпілого на землі й зайшли у приміщення райадміністрації.

Сергій Бакало припускає, що його побили, бо виступав публічно активно проти Костенка та Плакси. Вони належать до охоронної структури "Щит Миргородщини". Організацію пов'язують із колишнім головою Миргородської райадміністрації Юрієм Коваленком та головою райради Леонідом Яриничем. Це не перше подібне побиття громадян.

Віктор Костенко має свою версію подій.

"П'ятеро атошників проходили повз. Ця неадекватна людина почала ображати. Підійшли до нього і спитали: "В чому проблема, шо тобі нада?". Воно начало кидатись з кулаками. Вони його скрутили, визвали наряд поліції", – прокоментував Костенко.

Нападників встановили, кажуть у місцевій поліції.

"Заяву потерпілого внесено до Єдиного реєстру. Особи, що напали, встановлені. Прізвищ назвати не можу. За кілька днів буде більш повна інформація. Зараз проводиться перевірка", – пояснила Лариса Петренко з Миргородської поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Іллінеччині кандидати у нардепи не поділили сільський клуб

На даний час Сергій Бакало знаходиться в місцевій лікарні у травматології.

Сумський окружний адмінсуд поновив на посаді міського голови Конотопа Артема Семеніхіна. Раніше він був жорстоко побитий і потрапив до реанімацію, повідомляє прес-служба суду.

Зараз ви читаєте новину «"Було кувиркання на траві" - полтавець звинувачує кандидата в нардепи у побитті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути