середа, 18 травня 2016 07:50

Бойовики вивели гармати на лінію фронту

Бойовики вивели гармати на лінію фронту
Фото: vk.com

Бойовики фактично вздовж усієї лінії розмежування порушують перемир'я. Минулої доби 24 рази використовували зброю проти українських захисників.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Учора бойовики відкрили достатньо інтенсивний вогонь. Упродовж години обстрілювали наші опорні пункти біля Славного. Вогонь вели з напрямку Оленівки, використовуючи потужні артилерійські системи калібру 152 мм. Усього 70 снарядів прилетіли і вибухнули неподалік наших позицій. Попередньо, ніхто з наших бійців не постраждав. Але інформація уточнюється.

Загалом ситуація в зоні проведення АТО впродовж учорашнього дня ускладнилася. Наші позиції біля Новотроїцького були обстріляні з мінометів калібру 120 мм. Неспокійно було в авдіївській промзоні. Там бойовики використовували гранатомети та стрілецьку зброю", - розповів Миронович.

Окрім того, минулої доби у повітряному просторі над підконтрольною ЗС Україні територією зафіксовано прольоти 3 ворожих БПЛА. Один з них – ударний, який бомбардував розташування одного з українських підрозділів вибуховими пристроями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народу Донбасу дніще ДНР не потрібне" - результати соцопитування

Як зазначається, з початку доби ситуація помітно стабілізувалась, з огляду на чергові домовленості про припинення вогню. Однак було зафіксовано щонайменше 2 епізоди застосування противником зброї в районі Новомихалівки та Красногорівки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вивели гармати на лінію фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути