пʼятниця, 06 травня 2016 07:42

Бойовики випустили 50 мін по бійцях АТО під Новотроїцьким

Бойовики випустили 50 мін по бійцях АТО під Новотроїцьким
Фото: bigmir.net

Ситуація в зоні проведення АТО ускладнилась. За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Ситуація в зони АТО вчора значно погіршилася у темну пору доби. Найскладнішою ситуація була на Маріупольському напрямку, зокрема біля Новотроїцького. Там бойовики застосували міномети, заборонені Мінськими домовленостями, калібру 120 мм. Усього по наших позиціях було випущено близько 50 мін.

Також обстріли були на Луганщині. Біля населеного пункту Новоолександрівка наші опорні пункти були обстріляні з автоматичних танкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Один неприцільний обстріл зафіксований біля Авдіївки. Там бойовики так само використовували гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім того, снайпер бойовиків працював біля Мар'їнки", - розповів Миронович.

Останнім часом ворог веде активну повітряну розвідку. Безпілотні апарати прилітають на Донбас з території Російської Федерації, додав речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з'явились досьє на 1,5 тисячі найманців ДНР та ЛНР

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку 5 травня відбулася репетиція "параду" до Дня Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили 50 мін по бійцях АТО під Новотроїцьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути