середа, 27 квітня 2016 07:46

Бойовики обстріляли бійців АТО з протитанкових ракетних комплексів

Бойовики обстріляли бійців АТО з протитанкових ракетних комплексів

Російсько-терористичні війська минулої доби 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Обстріли впродовж минулої доби, зокрема ввечері, тривали фактично вздовж усієї лінії розмежування. Були зафіксовані обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібром 120 мм позицій українських військ біля Авдіївки. Також лунали постріли біля Мар'їнки, Красногорівки.

Досить складною була ситуація на Маріупольському напрямку. Там бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Гранітного, Талаківки, Широкиного.

Неспокійно також було на Луганщині, де під обстріли бойовиків потрапили позиції біля населених пунктів Станиця Луганська, Щастя та Трьохізбенка", - розповів Миронович.

Він зазначив, що бойовики впродовж доби не використовували важку ствольну артилерію.

"Здебільшого використовують стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети. Окрім того, було кілька випадків застосування мінометів калібром 82 та 120 мм. Також озброєні бойовими машинамми піхоти та протитанковими ракетними комплексами", - додав Миронович.

Раніше повідомлялося, що під час бою в селищі Зайцеве Донецької області українські військові взяли в полон бойовика ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли бійців АТО з протитанкових ракетних комплексів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути