четвер, 28 квітня 2016 07:45

Бойовики на всіх напрямках б'ють із заборонених мінометів

Бойовики на всіх напрямках б'ють із заборонених мінометів
Фото: slovoidilo.ua

За минулу добу незаконні збройні формування 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських бійців.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Ми зафіксували 29 обстрілів. І далі ситуація залишається складною біля тимчасово окупованого Донецька. Також лунали постріли біля Маріуполя, на різних ділянках лінії розмежування сторін. Зафіксовані порушення припинення вогню з боку бойовиків і на Луганщині.

Вчора , після 18-ї години і до опівночі бойовики використовували міномети, зокрема і заборонений Мінськими домовленостями калібр 120 мм. Це сталося біля населеного пункту Мар'їнка. Щонайменше 3 обстріли з такого озброєння зафіксували наші військовослужбовці.

Також були порушення режиму тиші біля тимчасово окупованої Горлівки. Зокрема, біля населених пунктів Зайцеве та Луганське.

"На Луганщині до опівночі було тихо. Але вже цієї доби бойовики відкривали вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів біля Щастя. І знову використали 120-мм міномети біля Новотроїцького", - розповів Миронович.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на всіх напрямках б'ють із заборонених мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути