пʼятниця, 25 березня 2016 14:48

Бойовики готуються до наступу української армії

Бойовики готуються до  наступу української армії
В ДНР готуються до наступу. Фото:izvestia.kiev.ua

В Донецьку російсько-окупаційні війська інтенсивно готуються до міфічного наступу української армії.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, керівник групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук

"У Донецьку бойовики продовжують готуватися до міфічного наступу українських військ. У західній частині міста (Петрівський район), а також в Київському районі (в північно-західній частині) терористи додатково обладнали два батальйонних району оборони.", - пікреслив Тимчук.

Також заначається, що командування бойовиків проводить екстренне доукомплектування підроздів, що стоять на першій лінії.

"Командування бойовиків проводить прискорене доукомплектування підрозділів 5-й і 7-й омсбр, що діють в першій лінії. Доукомплектування проводиться в форсованому порядку - екстрено перекидається бойова техніка і особовий склад, в тому числі зі складу бандформувань, які перебувають в глибокому тилу (з постійного складу так званих навчальних центрів, підрозділів МГБ та ін.)", - зазначив він.

Раніше повідомлялось, що командування ДНР і ЛНР боїться українських диверсантів, тому підсилило охорону віськових командирів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готуються до наступу української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути