середа, 07 жовтня 2015 17:15

Андрій Котельник продемонстрував силу свого удару
7

Фото: Ярослав ТИМЧИШИН

У п'ятницю, 23 жовтня, в нічному клубі "Газ Стейшн" на вул. Джерельній, 20 у Львові о 19.00 відбудеться відкритий чемпіонат Львова із сили удару.

У турнірі можуть взяти участь чоловіки віком від 18-ти років. Виступатимуть у трьох вагових категоріях: до 70 кг, до 90 кг і більше 90 кг.

"Задумав провести турнір із сили удару, бо такого ще ніхто не робив в Україні. Навіть у Європі, - розказав сьогодні під час прес-конференції у спортзалі на вул. Дністерській, 5 у Львові Роман Гуц, ініціатор та організатор турніру. - Ми не робимо якийсь комерційний проект, змагання є презентаційними. Учасники змагатимуться у трьох номінаціях: удари руками класичним стилем; удари руками вільним стилем; удари ногами".

Кожен учасник матиме змогу нанести по 5 ударів у заявленому ним виді програми. У протокол вноситимуть найкращий результат учасника. Таким чином формується рейтинг і визначаються чемпіон, срібний і бронзовий призери, котрі будуть нагороджені медалями, "ударними" сертифікатами та цінними подарунками.

Крім запланованих трьох вагових категорій (-70, -90, 90+), буде проведено ще й змагання за титул абсолютного чемпіона (незалежно від ваги учасника).

Взяти участь у турнірі із сили удару можуть не тільки спортсмени, як діючі чи колишні, а й кожен охочий.

Охочим взяти участь у турнірі необхідно до 22 жовтня за тел. (098) 154 48 27 подати свою заявку. Участь у змаганнях безкоштовна.

Під час прес-конференції Андрій Котельник, чемпіон світу з боксу серед професіоналів, зробив символічний удар у мішок. Пристрій виміряв силу удару - 438 кіло.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Котельник продемонстрував силу свого удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути