середа, 09 грудня 2015 10:56

"Якщо нас не почує Верховна Рада і президент - будуть масштабніші протести" - голова криворізького автомайдану

"Якщо нас не почує Верховна Рада і президент - будуть масштабніші протести" - голова криворізького автомайдану
На фото - Антон Кравченко

Сьогодні, 8 грудня, активісти Кривого Рогу мають зустрітися із депутатами Верховної Ради та президентом, аби обговорити питання перевиборів у місті. За їх словами, якщо діалогу не буде, в Кривому розі готові вийти на протести до 15 тисяч населення.

"Нас поїхало 15 представників. Зараз ми на під'їзді до парламенту. Депутати від "Самопомічі" Семен Семенченко та Єгор Соболєв цілий тиждень домовлялися про можливі зустрічі із депутатами, головами фракцій та президентом. Поки що не відомо, з ким конкретно вдасться поговорити. І чи точно буде зустріч з президентом", - розповів Антон Кравченко, голова криворізького автомайдану.

"Але ми надіємося на розмову. Маємо, що сказати. Наприклад, про фальсифікацію у Кривому Розі, яку важко довести юридично. На днях говорили зі студентами льотного коледжу. Вони розповіли, що в день виборів їх змушували голосувати за Вілкула. Давали якісь обгортки від паспортів, за яким їх на дільниці пропускали голосувати, - додав Кравченко. - Якщо нас не почує Верховна Рада і президент, будуть масштабніші протести. В Кривому Розі вже готові вийти до 15 тисяч людей. Не хочемо, щоб були заворушення. Але людей важко зупинити, коли вони розчаровані".

Нагадаємо, в Кривому Розі люди масово вийшли на протести через фальсифікацію виборів другого туру. За офіційними даними переміг чинний мер Юрій Вілкул від Опобблоку. Городяни запевняють, що насправді виграв Юрій Милобог від "Самопомочі". Верховна Рада має проголосувати - чи будуть перевибори у місті.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо нас не почує Верховна Рада і президент - будуть масштабніші протести" - голова криворізького автомайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути