субота, 12 березня 2016 15:32

Ахметов готовий на все заради припинення війни на Донбасі

Ахметов готовий на все заради припинення війни на Донбасі
citynews.net.ua

Український бізнесмен Рінат Ахметов готовий на будь-які кроки для припинення війни на Донбасі. Про це заявили у його прес-службі, пише "Інтерфакс-Україна".

"Рінат Ахметов готовий на все, щоб зупинити війну. Щоб припинити страждання людей і не проливалась кров. Він дійсно готовий зробити все, що від нього залежить, і навіть більше. Рінат Ахметов був і залишається прихильником досягнення миру за столом переговорів" - йдеться в коментарі прес-секретаря Ахметова.

Прес-секретар зазначила, ще влітку 2014-го Ахметов чітко висловив свою позицію, що щасливим Донбас може бути тільки в єдиній Україні".

"Донбасу без України буде дуже важко. Україні без Донбасу - теж дуже важко. Думаю, єдиний правильний шлях - це зміни в Конституції, децентралізація влади. це тоді, коли влада з Києва переходить в регіони. це тоді, коли владу не призначають, а вибирають" - зазначив бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов готовий на все заради припинення війни на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути