понеділок, 28 вересня 2015 17:24

5 жовтня почнеться суд над Кернесом по суті

5 жовтня почнеться суд над Кернесом по суті
Суд над Кернесом вдев'яте перенесли

Суд над Геннадієм Кернесом перенесли у дев'ятий раз. Чергове засідання відбудеться 5 жовтня. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Сьогоднішнє судове засідання тривало 6 годин. Практично увесь час адвокати мера Харкова жалілися на неправомірні дії прокуратури, зачитували клопотання та виказували невдоволення діями кількох активістів організації "Громадська варта", які були присутніми на суді. Зрештою суддя Андрій Антонов постановив — засідання 5 жовтня почнеться вже з розгляду справи по суті. Окрім цього суддя зауважив, якщо наступного разу у залі засідань будуть представники "Громадської варти" - засідання не відбудеться.

"Ми не будемо їхати на наступний суд. Наша мета була проконтролювати, щоб справа зрештою почала розглядатися по суті. Ми цього домоглися", - заявили активісти "Громадської варти".

Також суд залишив Ельбруса Тадеєва поручителем Геннадія Кернеса і не вдовольнив клопотання прокурора, щодо заборони меру Харкова виїжджати за кордон.
Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходило 9 засідання по справі Кернеса та його охоронців. Усіх звинувачують у побитті торік харківських майданівців.

Зараз ви читаєте новину «5 жовтня почнеться суд над Кернесом по суті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути