понеділок, 14 липня 2014 10:00

Житло в передмісті – кияни переймають європейський досвід
5

Згідно з останньою інформацією, ринок нерухомості столиці наприкінці травня и на початку червня почав стабілізуватись. Основною причиною цього стало те, що покупці вирішили, що небезпечний час для країни вже минув, а курс валюти більш-менш стабілізувався.
Отже попит на нерухомість зростає, але не всі забудовники можуть запропонувати клієнтам вигідні умови, закладаючи у вартість житла значну частку ризиків.
Але все-таки деякі забудовники пропонують скористатись досить вигідними пропозиціями та придбати квартиру на доступних умовах. Один з таких житлових комплексів – "Петровський квартал", який було обрано найкращим приміським ЖК у 2013р. (за версією ІА "ЛігаБізнесІнформ")

 

Ми вирішили поближче познайомитися з житловим комплексом та дізнатись про нього більше інформації. Отже, коли приїхали у с.Петрівське в 5 км від Києва, нас приємно здивував краєвид комплексу, а також самі будівлі – справжній європейський квартал.

 

Весь комплекс складається з 8 ліній, і знаходиться він поблизу Києва, у дуже зручному і гарному місці – в селищі Петровському (напрямок Білогородки). За два роки існування комплексу вже зведено 31 будинок, живе 200 родин та навіть народилося 25 малюків.

Чудова екологія, океан свіжого повітря та тиша – ось головні переваги "Петровського кварталу", яких так не вистачає багатьом киянам, щоденно долаючим напружений ритм столичного життя.

 

Комплекс знаходиться всього в 5 хвилинах їзди від Окружної дороги, тож доїхати сюди реально дуже швидко навіть на міському транспорті від ст.м. Академгородок або Житомирська. Завдяки значному досвіду забудовника, в комплексі є великий вибір планувань одно- та дво- кімнатних квартир, які користуються великим попитом серед молодих родин.

 

Багато мешканців "Петровського кварталу" відмічають, що після тижня тиші та спокійного сну зникає нервова напруга, покращується апетит. Діти можуть спокійно грати на дитмайданчиках – комплекс охороняється цілодобово, охороною підтримується громадський порядок.

 

Наразі забудовник проводить акцію "Два роки і вона твоя", за умовами якої кожен покупець отримує безвідсоткову розстрочку на 2 роки з помірним першим внеском. Дізнатися більше про акцію можна на сайті забудовника.

Зараз ви читаєте новину «Житло в передмісті – кияни переймають європейський досвід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути