понеділок, 03 червня 2013 11:22

Тендер на ремонт київського Палацу спорту виграв донецький бізнесмен

Тендер на ремонт київського Палацу спорту виграв донецький бізнесмен
Завершити всі роботи повинні до кінця 2014 року. Фото: wikimedia.org

Держпідприємство "Льодові арени" 29 травня уклало угоду з ТОВ "Донбасінформзв'язоксервіс" на другу чергу робіт з проектування та капітального ремонту Палацу спорту за 192,5 млн грн.

Інформацію про тендер оприлюднив "Вісник державних закупівель".

Як раніше повідомляли в КМДА, в рамках другої черги ремонту планується повністю замінити застарілу фасадну систему на енергоощадну, куполоподібну покрівлю вагою 1500 тонн - на вдвічі легшу, на другому поверсі будівлі зробити мармурову підлогу, оновити інженерні системи, блок живлення, частини санвузлів, а також поліпшити дизайн приміщень.

Завершити всі роботи повинні до кінця 2014 року, фінансують ремонт з державного бюджету.

За інформацією видання, засновником донецької фірми "Донбасінформзв'язоксервіс" зі статутним капіталом 9,6 тис. грн. є Геннадій Рібенков. У липні минулого року президент Віктор Янукович нагородив Рібенкова орденом "За заслуги" III ступеня "за значний особистий внесок у підготовку та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, успішну реалізацію інфраструктурних проектів".

Ця донецька фірма почала отримувати державні підряди кінці 2010 року після призначення Бориса Колеснікова віце-прем'єром з питань Євро-2012. Відтоді компанія отримала низку підрядів від київського НСК "Олімпійський" на 631 млн 440 тис. грн. Всі підряди фірма отримала без відкритих торгів. Всього ж за останні два з половиною роки фірма виграла тендерів на 824,17 млн грн.

Єдиним конкурентом з різницею в 1,15% було ПрАТ "Аеробуд". Підприємство зареєстроване в п'ять кіпрських фірм, близьких до одного з лідерів групи "Приват" Геннадія Боголюбова. Головою правління "Аеробуд" є Григорій Козинський, один з співзасновників ТОВ "Рубікон-трейдінг" з групи "Приват".

Нагадаємо, друга черга ремонту Палацу спорту пройде в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з баскетболу, який Україна прийматиме у вересні 2015 року. 11 березня цього року уряд визначив перелік об'єктів, які в 2013 році необхідно підготувати до проведення в Україні фінального турніру Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Зараз ви читаєте новину «Тендер на ремонт київського Палацу спорту виграв донецький бізнесмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути