середа, 20 серпня 2014 13:57

Найдорожчі столичні офіси здають в оренду за 87 тисяч доларів
5

VIP-офіс в бізнес-центрі класу А, який розташовується на вул. Струтинського. Загальна площа приміщення становить 1827 м2. Відкрите планування, панорамне і енергоефективне скління. Підземний 3-х рівневий паркінг. 100% готовність приміщень загального користування. Місячна вартість оренди цього приміщення обійдеться в $ 87 696.
 	 Офісне приміщення, яке розташоване в сучасному бізнес-центрі по вулиці Льва Толстого. Комфортний, фешенебельний офіс в ексклюзивному будівлі. 100% готовність приміщень загального користування, а також багаторівневий паркінг на 259 машино-місць. Загальна площа 1770 м2. Оренда цього приміщення обійдеться компанії в $ 70 800.
Офіс, розташований на вулиці Гончара, який оснащений всіма сучасними системами комунікацій, має відмінний ремонт, підземний паркінг і знаходиться під цілодобовою посиленою охороною. Загальна площа приміщення становить 1700 м2, а вартість місячної оренди - $ 59 500.
Офіс на вулиці Ярославській. Незважаючи на те, що приміщення не має дизайнерського оформлення і сучасного ремонту, сама будівля бізнес-центру знаходиться у самому серці столиці, неподалік від набережної Дніпра. Загальна площа приміщення - 2500 м2, місячна оренда якого обійдеться в $ 55 000.
 	 Офісне приміщення, яке розташоване в історичній частині міста, на вулиці Паньківська. Офіс повністю оснащений найсучаснішими комунікаціями, має підземний паркінг і знаходиться під цілодобовою охороною. Загальна площа даного приміщення становить 1737м2, а потенційному орендарю доведеться викласти за нього $ 52 110 в місяць.

Вартість місячної оренди офісного приміщення в Києві може перевищувати позначку в $ 87 тис.

Про це свідчить інформація в оголошеннях, розміщених на Address.ua.

Представляємо вашій увазі ТОП-5 найдорожчих офісів, пропонованих для оренди в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі столичні офіси здають в оренду за 87 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути