вівторок, 24 червня 2014 18:42

Розкішний маєток Уолта Діснея продали за 74 мільйона доларів
4

Фото: Фото: Daily Mail

Маєток Carolwood в передмісті Лос-Анжелеса, який належав легендарному мультиплікатору Уолту Діснею, було продано за 74 млн доларів.

Маєток купив невідомий іноземний клієнт, повідомляє The Daily Mail.

В новому будинку є вісім спалень, сімнадцять ванних кімнат, тренажерний зал, домашній кінотеатр, винний льох і навіть два бункера. Вілла, яка нагадує розкішний палац, відрізняється колосальними розмірами - її площа близько 11 тис. кв. м.

Хоча сам будинок Уолта Діснея, побудований в 50-х рр., був зруйнований, на території маєтку все ще залишилась залізниця Carolwood Pacific Railroad довжиною майже 800 м з потягом, який їздить навколо вілли. Саме ця конструкція надихнула художника-мультиплікатора на створення парку розваг Діснейленд із залізницею і паровозом, створеним по моделі тієї, яка була у нього в маєтку.

На території маєтка знаходиться великий відкритий басейн з гостьовим будиночком і терасою, великий тенісний корт, площадка для гольфу, сади з ландшафтним дизайном, кілька фонтанів і статуй. Маєток захищає потужна охоронна система, встановлена по периметру Carolwood.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний маєток Уолта Діснея продали за 74 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути