четвер, 30 жовтня 2014 15:33

Запчастини для спецтехніки від компанії УкрІнтроСервіс

 

Спецтехніка - особливий вид машин, без якого складно уявити роботу сучасної промисловості. Адже кар'єр без грейдера, будівельні роботи без екскаватора або рілля без трактора сьогодні практично зупиняються, ніхто не може уявити що колись, згадані і багато інших процесів, обходилися без цих величезних і потужних машин.

Вихід з ладу чи поломка спецтехніки негативно впливає на виробничий процес, тому, навіть якщо подібна неприємність трапилася, важливо, щоб необхідні запчастини та деталі були під рукою, а вправні майстри - поруч. Тільки тоді буде можливість забезпечити безперервність процесу.

Кому довіритись у виборі деталей?

Тепер ми підійшли до головного питання: де і як купувати запчастини для спецтехніки, щоб, по-перше, гарантувати безперебійну роботу, по-друге, найвищу якість, потужність і продуктивність. Компанія "УкрІнтроСервіс"  - один з найнадійніших в Україні постачальників запасних частин для будь-яких видів спецтехніки. Крім деталей, компанія здійснює продаж таких груп товарів, як дорожньо-будівельна техніка, кар'єрні машини та ін. Працюючи в цьому сегменті ринку вже багато років, "УкрІнтроСервіс "завоювала величезну довіру у покупців, якими є найбільші українські підприємства.

Особливість компанії полягає у тому, що вона не обмежується лише продажем спецтехніки, деталей та комплектуючих до неї, вона також надає професійний ремонт будь-якої промислової машини. Послуги "УкрІнтроСервіс" включають якісну ретельну діагностику спецтехніки, виявлення дефектів та несправностей, проведення капітальних, аварійних або поточних ремонтних робіт найвищого рівня. На кожен товар і послугу компанія дає гарантію, тому кожен клієнт впевнений в тому, що робота зроблена добротно.

Багатий асортимент для вітчизняних машин

Один з головних принципів роботи компанії "УкрІнтроСервіс" - забезпечення необхідними деталями кожної спецмашини, яка задіяна на українських підприємствах. Йдеться про всіх, вітчизняних і зарубіжних виробників спеціальної техніки, представлених на вітчизняному ринку. Тому асортимент компанії складається з того, що може знадобитися в будь-який момент, це запчастини для всіх типів спецмашин:

• автокранів;

• бульдозерів;

• екскаваторів;

запчастини для тракторів, переважно "Кіровець";

• навантажувачів;

• грейдерів та ін.

Йдеться про продаж та встановлення запасних частин кожної із частин промислової машини. Це і деталі для двигунів різних типів, і гідравлічне обладнання; і радіатори, і дрібніші, але не менш важливі деталі.

Дуже затребуваним з усього асортименту "УкрІнтроСервіс" є навісне обладнання. Саме воно найчастіше приходить в несправність, адже на ковші і їх зуби, гідро молоти, крани, вила, грейфери та ін. припадає основне навантаження під час роботи.

В каталогах товарів компанії "УкрІнтроСервіс" можна знайти запасні частини навіть для тих типів машин, які вважаються важкодоступними на вітчизняному ринку. Причому, яка б марка спецмашини не обслуговувалась, завжди мова йде про пряму поставку, та безпосередню співпрацю з виробником. Компанія пропонує деталі і спецтехніку таких китів виробництва світової спецтехніки, як Caterpillar, Komatsu, Delta, МоАЗ, БелАЗ і ін.

 

Зараз ви читаєте новину «Запчастини для спецтехніки від компанії УкрІнтроСервіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути