четвер, 26 вересня 2013 11:34

Як допомогти своєму організму пережити сезон застуд

Як допомогти своєму організму пережити сезон застуд

Єльчиць Т. В., канд. мед. наук, науковий консультант ІТО "Нове в медицині"

За прогнозом Всесвітньої організації охорони здоров'я, на Україну насувається епідемія грипу. Окрім двох його торішніх штамів, очікують появи нового. Рекомендована вакцинація населення не гарантує цілковитого захисту від недуги і може спричинити ускладнення.

Медикаментозне лікування також має негативний бік за принципом: "Одне лікує, а інше калічить". Крім того, ліки постійно дорожчають і для багато кого стають недоступні. Імпортні жарознижувальні пігулки й мікстури від кашлю, а також інші препарати від застуди та грипу зросли в ціні на 20% порівняно з минулим роком. Очікують їх подорожчання ще на 10-15%. Передусім воно стосуватиметься препаратів до 100 грн., найчастіше рекламованих, які становлять 75% асортименту на аптечних прилавках.

Інститут технологій оздоровлення "Нове в медицині" пропонує унікальний метод допомоги організму - об'ємний пневмопресинг, розроблений академіком Ігорем Таршиновим, ім'я якого за серйозні наукові досягнення занесли в 2012 році до Всесвітнього реєстру видатних учених.

В основу методу покладені знання про те, що організм людини - це система, здатна до саморегуляції й самоодужання, а також те, що капілярний кровообіг грає виняткову роль у процесах відновлення всіх органів, тканин і клітин.

Об'ємний пневмопресинг здійснюють за допомогою апаратного комплексу "Біорегулятор". Манжета-трансформер із герметично ізольованими відсіками створює об'ємний тиск на велику ділянку тіла пацієнта, стимулюючи прискорення мікроциркуляції крові, лімфи й інших рідин організму. Активно впливаючи на шкіру, підшкірну клітковину, м'язи, суглоби та внутрішні органи, прискорений крово- і лімфообіг, забезпечує лікування багатьох недуг і оздоровлення організму загалом.

При цьому об'ємний пневмопресинг високоефективний, суто індивідуалізований, немедикаментозний, безболісний, комфортний і екологічно чистий метод, який дає змогу вирішувати безліч проблем пацієнтів, зокрема в осінньо-зимовий період.

Наша адреса: місто Київ, вул. Льва Толстого, 9-А. Тел.: (044) 235-83-77, 537-23-32.

Зараз ви читаєте новину «Як допомогти своєму організму пережити сезон застуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути