вівторок, 09 липня 2013 16:54

Відкрий новий стиль життя у ЖК "СТОЛИЧНОМУ"

 

Перша черга житлового комплексу "СТОЛИЧНИЙ" готується до заселення! 7 секцій 1-ої черги повністю збудовані, засклені, накриті дахом та утеплені. Наразі розпочато фарбування будинків.

Комплекс розташований на в'їзді в місто Васильків, це 15 хвилин маршруткою від станції метро Теремки, що відкривається на День Незалежності України. Взагалі-то цей напрям, по Одеській трасі, – один з найзручніших по приміським комплексам.

  Наталія Бондаренко, менеджер з управління персоналу
Наталія Бондаренко, менеджер з управління персоналу

–Я не киянка, і доводиться орендувати житло. Це дуже набридає, хочеться свою власну квартиру, – розповідає 27-річна Наталія Бондаренко, менеджер з управління персоналу однієї зі столичних компаній. Почала підбирати двокімнатки. Вже рік шукаю, але нічого гарного не попадалося. Купувати стару квартиру не хочеться, бо невідомо, хто в ній жив до мене. Що ж до новобудівль – одні будинки з поганим транспортним сполученням, інші – без інфраструктури. Це не життя, коли до магазину треба їхати далеко і там ще стояти у черзі... Але нещодавно відкрила для себе житловий комплекс "СТОЛИЧНИЙ", і прямо скажу – одразу ж закохалася у нього!

Наталія побачила "СТОЛИЧНИЙ", коли їхала через Васильків з відрядження. Попросила водія зупинитися. Оглянула все навколо. – Будинки там шестиповерхові. Квартири мають просторі кімнати, високі стелі, широкі панорамні вікна. Архітектура будинків чимось нагадує Німеччину або Австрію: така ж точність ліній та виразність згинів, дуже акуратно виглядають балкончики – ніби саме для квітів. На першому поверсі є тераси. Поруч збудують велетенський супермаркет, спортивний майданчик і дитячий садок з групами творчого розвитку. Правду казали, що придбати тут квартиру, то не просто купувати житлову площу, то наче новий стиль життя придбати! Відсторонений від суєти і загазованості мегаполіса, зручний за транспортуванням, із повним набором послуг для мешканців. Складається таке відчуття, що скоро вся столиця переїде у Васильків – додає Наталя. Так там все прийшлося до вподоби саме мені, і всім іншім відвідувачам, що вже були на місці продажу квартир. До речі, у вівторок, коли скрізь пробки, ми звідси дісталися до центру Києва за 40 хвилин! А це в два рази менше часу, ніж я кожного ранку витрачаю на дорогу з Троєщини на роботу.

Сьогодні у "СТОЛИЧНОМУ" діє особлива програма розстрочки. Головна умова придбання квартири – це першочерговий внесок 50% від загальної вартості житла. Зараз ще залишилося 2 акційні однокімнатні квартири з розстрочкою на три роки. За умови 50% першочергового внеску, щомісячний платіж за квартиру загальною площею 35 кв.м становить лише 3980 гривень!

Тільки в ЖК СТОЛИЧНОМУ передбачена процедура придбання житла, за якої покупець не несе витрат, пов'язаних із оплатою відсотків по кредиту або розстрочці, держмита, комісій, нотаріальних послуг, страховок. В залежності від забудовника такі додаткові витрати становлять до 25% від загальної вартості квартири, а в ЖК "СТОЛИЧНОМУ" цих додаткових відсотків немає!

ЖК "СТОЛИЧНИЙ" гарантує, що покупці сплачуватимуть саме ту ціну, яку їм назвуть у відділі продажу!

Дізнавайтеся усіх подробиць у відділі продажу та на сайті STOLYCHNYI.COM.UA!

Київ: 044  292-0-292, 093  377-50-76, пр. Возз'єднання, 7а, офіс 620.

Васильків: 044 223-1-223, 093  377-50-64/74, вул. Декабристів, зупинка ЖК "СТОЛИЧНИЙ".

Зараз ви читаєте новину «Відкрий новий стиль життя у ЖК "СТОЛИЧНОМУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути