четвер, 18 червня 2015 13:23

В житловому комплексі "Олімпійське містечко" здали першу секцію
7

 

6 червня 2015 року 125 власників квартир житлового комплексу "Олімпійське містечко" отримали ключі від помешкань. З цього приводу забудовник організував справжнє свято з розширеною розважальною програмою: виступи гімнастів, веселі конкурси та сімейні турніри між сусідами. На свято запросили відомих українських спортсменів та олімпійців. Новоселів вітала багатократна призерка параолімпійських ігор Світлана Трифонофа. І Вікторія та Анна Мойсеєнко, відомі світовими перемогами у теквон-до. Всіх гостей також пригощали величезним тортом. Традиційно серед інвесторів першої секції відбувся розіграш цінних подарунків - телевізора, мультиварок, іншої побутової техніки.

"Ми прийшли усією родиною. Це наше перше окреме житло. Придбали двокімнатну квартиру. Не очікували, що забудовник так швидко зведе наш новий дім і ми уже в цьому році зможемо вселитися у нову квартиру", - радіє мешканка новобудови Світлана.

Будівництво першої секції ЖК "Олімпійське містечко" почалося в березні 2014 року. На сьогодні вже зведений 16-ти поверховий будинок. На 100 % виконана кладка зовнішніх та внутрішніх стін, зроблено утеплення фасаду, встановлені системи опалення та та водопостачання, монтаж стояків водопроводу та каналізації. Встановлені панорамні вікна та виконана стяжка підлоги. Вмонтовані якісні квартирні двері, є поштові скриньки. Завершується тільки монтаж ліфтів та даху.

"Зроблені всі оздоблювальні роботи в місцях загального користування. Треба відмітити, що вони відрізняються сучасним оригінальним дизайном. Майстри закінчують штукатурити стіни та класти плитку. Квартири здали з покращеною підготовкою під внутрішні оздоблювальні роботи. Встановлені індивідуальні лічильники електроенергії, холодної та гарячої води", - розповідає власник однокімнатної квартири Віталій.

В ЖК "Олімпійське містечко" можна замовити індивідуальне планування. Але дякуючи професійній роботі дизайнерів, більшість новоселів вибрали готові планування, так як вони відрізняються функціональністю, розумним зонуванням та максимальним використанням корисної площі.

ЖК "Олімпійське містечко" розташований на вулиці Ракетна, 24 в Голосіївському районі Києва. Звідти на автомобілі за 15 хвилин можна дістатися до центру міста. Неподалік станції метро, заправки, магазини. І при цьому комплекс знаходиться в зеленій зоні поряд із Голосіївським парком. З вікон відкриваються гарні краєвиди на Дніпро. Біля житлового комплексу є велика парковка та власний сквер, де можна відпочити. Поряд - гімназія, дитячий садочок, школа раннього розвитку, спортивний комплекс з басейном. В другій секції житлового комплексу вже викуплені площі під аптеку, ресторан, салон краси та магазин.

"Олімпійське містечко" - сучасний житловий комплекс, розрахований на 10 секцій по шістнадцять поверхів із мансардою. Будівлі зводяться по прогресивній монолітно-каркасній технології. Велика увага приділяється ергоекономіці та комфортності, включаючи європейські норми для людей з особливими потребами.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном (044) 359 07 37
або на сайті http://www.olimpik.kiev.ua/

 
 
 
 
 
 

 

Зараз ви читаєте новину «В житловому комплексі "Олімпійське містечко" здали першу секцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути