понеділок, 17 листопада 2014 08:00

Рис використовують при лікуванні ожиріння та очищенні організму

Рис використовують при лікуванні ожиріння та очищенні організму

Сучасна екологія залишає бажати кращого, і про це знають навіть діти. Все, чим ми дихаємо, п'ємо, користуємося, не завжди є корисним для нашого організму. Дуже часто разом з корисними речовинами в організм потрапляють і, що найжахливіше – накопичуються протягом життя, шкідливі речовини, до яких відносять нітрати, нітрити, консерванти, солі важких металів, оксиди тощо.

Шкідливі речовини мають здатність накопичуватися в органах, м'язах, міжклітинному просторі, повільно отруюючи наш організм. Коли організм молодий і здоровий, звичайно, йому легше справлятися зі шкідливою дією, але що старша людина, що більше у неї хронічних захворювань, тим складніше організму стає самоочищатися.

Основними симптомами отруєння шкідливими речовинами є підвищена стомлюваність, сонливість, дратівливість, головні болі, підвищений апетит, блідість шкіри, тьмяність волосся, синяки під очима тощо. Накопичуючись впродовж життя, порушуючи біоритм організму і природні біохімічні процеси, токсини і шлаки можуть навіть провокувати розвиток серйозних захворювань, у тому числі цукрового діабету, ожиріння, гастриту, серцево-судинних захворювань і навіть раку.

Очистити організм допоможуть не лише спеціальні процедури, які пропонують у медичному центрі, наприклад, очищення організму або очищення кишечника, але й харчові продукти. Отже, наведемо декілька найдоступніших і найефективніших продуктів.

1. Білокачанна капуста. Харчові волокна, що містяться в капусті, допомагають вивести важкі метали з кишечника, нейтралізувати зайві жири. У капусті міститься вітамін U, який сприяє зарубцьовуванню виразки шлунку.

2. Морква і буряк. Ці овочі допомагають не лише очистити організм, але і нормалізувати роботу кишечника за рахунок великої кількості клітковини, пектину і вітамінів групи B.

3. Лимон. Завдяки вітаміну С і харчовим волокнам не лише зміцнюється імунітет, але й виводяться шлаки з організму. Крім того, всі цитрусові сприяють схудненню. Проте через велику кількість кислоти цей продукт протипоказаний людям при захворюваннях шлунку.

4. Чорна редька. Вона домінує за кількістю елементів, що сприяють очищенню, але вона так само, як і цитрусові, протипоказана при шлунково-кишкових захворюваннях.

5. Яблука. Ці фрукти містять велику кількість клітковини і пектину, завдяки чому нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту. Харчові волокна зв'язують солі важких металів, шлаки і виводять їх з організму.

6. Рис. Цей унікальний продукт вбирає в себе всі солі, виводячи з організму, одночасно сприяючи схудненню. Саме тому його часто використовують при лікуванні ожиріння.

7. Зелень. Зелень має бути на столі щодня, вона містить велику кількість необхідних організму мікроелементів і вітамінів, а також харчових волокон. Вона допомагає не лише природному очищенню, але і відновленню мікрофлори кишечника.

Ще варто відзначити, що здоровий спосіб життя і правильне харчування – це і є запорука довголіття, краси і здоров'я. Відмовтесь від шкідливих звичок і шкідливих продуктів, і ви побачите, як вам стане легко, ви відчуєте прилив енергії і бадьорості, і жодні хвороби вам не загрожуватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Рис використовують при лікуванні ожиріння та очищенні організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути