понеділок, 01 лютого 2016 11:24

Переваги систем прийому платежів для сайтів

Переваги систем прийому платежів для сайтів

Будь-який інтернет-проект, чия діяльність пов'язана з оплатою товарів або послуг, рано чи пізно починає розуміти необхідність взаємодії із зручною і функціональною системою прийому платежів. Важливість її дуже велика, адже зручність і результативна робота сайту безпосередньо пов'язана з тим, наскільки легко, швидко і зручно буде покупцю оплатити свою покупку, а вам - отримати свої гроші. Чим більше варіантів оплати надає система прийому платежів для сайту, тим більше можливостей отримують Ваші клієнти і тим охочіше вони будуть співпрацювати саме з вашим сайтом.

Найпопулярнішими на сьогоднішній день варіантами оплати на сайтах залишаються оплати банківськими картами.

Кожна платіжна система має свої особливості, переваги і недоліки, тому все частіше продавці і постачальники послуг надають перевагу комплексним рішенням для своїх сайтів або інтернет-магазинів. Що ж робити продавцеві, щоб забезпечити відвідувачів максимально зручною системою оплати? Найбільш комфортним, економним і оперативним рішенням буде взаємодія сайту з уже готовою платформою прийому платежів на сайті, яка дозволить здійснювати оплату декількома зручними для клієнта способами без значних витрат часу і сил з вашого боку.

Переваги тієї чи іншої платіжної системи визначаються, насамперед, тим, наскільки широко в ній представлені можливості оплати найбільш популярними способами на сьогоднішній день, а також наскільки захищеними є транзакції, які виконуються через неї. Як правило, сервіси прагнуть забезпечити високий рівень захисту даних своїх користувачів, що підтверджується сертифікатами міжнародного зразка. Не менш важливим для продавця буде питання про вартість використання тієї чи іншої платіжної системи, адже на початкових етапах роботи сайту важко очікувати значний прибуток, і дуже важливо, щоб вартість послуг платіжних систем це враховувала.

Важливим фактором при виборі платіжного сервісу є простота і економічність його підключення. Багато сервісів пропонують пакети послуг для сайтів різного типу, вартість яких відрізняється залежно від спектра послуг. Серед розповсюджених пакетів - комплекси послуг для інтернет-магазинів, рішення для інтернет-проектів, оплата в яких здійснюється шляхом списання коштів з внутрішнього рахунку користувачів, послуги масових оплат, а також платформи для продажу цифрових товарів. Надаючи оптимальний список послуг для певної мети, платіжний сервіс робить вашу співпрацю з ним максимально зручною, плідною і економною.

Кожен продавець, вибираючи платіжну систему, зацікавлений у тому, щоб легко і швидко вивести отриманий прибуток. Більшість платіжних систем надають можливість виведення коштів на банківську картку або розрахунковий рахунок підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Переваги систем прийому платежів для сайтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути